Vrede en alle goeds!

Franciscus van Assisi spreekt is een hedendaagse evocatie met licht, muziek en zang. Franciscus wordt vertolkt door kleinkunstenaar Geert Fierens die zichzelf zo inleeft dat je het gevoel krijgt Franciscus van Assisi persoonlijk te ontmoeten!

Deze evocatie is het werk van vzw Roeach.  Voor deze productie kon zij rekenen op het advies van vele mensen, ook van enkele minderbroeders en francicaans geïnspireerde mensen. Ze duurt 80 min. voor volwassenen en voor kinderen tussen 10 en 16 jaar is er een speciale editie (45 min.) die je kan aanvragen voor scholen en jeugdgroepen, met een aanbod aan werkvormen voor de nawerking. Franciscus spreekt je echt aan, in een taal die voor iedereen verstaanbaar is. Je hebt op diverse plaatsen in ons land nog ruimschoots de kans om van deze evocatie te genieten.

Wij hebben ze gezien en wij getuigen ervan: het is meer dan de moeite waard deze evocatie te gaan 'beleven'. Zeker ook voor jonge mensen! Hier alvast een voorsmaakje van het zonnelied, door Pieter Campo gecomponeerd voor deze evocatie!

 


 

Toegangskaarten kan je via e-mail reserveren! 


 

 

De tekst van dit Zonnelied vind je hier

Hier kan je de muziekpartituur downloaden:

Zonnelied_-_Pieter_Campo.pdf 

 

 

In het voorjaar 2015 gaat Franciscus naar:

19/feb Beveren
20/feb Duffel
27/feb Hoogstraten
 5/mrt Izegem
 6/mrt Asper
13/mrt Turnhout
14/mrt Mortsel
18/mrt Dadizele
20/mrt Kapellen
24/mrt Mechelen
26/mrt Gent
28/mrt Diest
27/mei Heverlee